Press "Enter" to skip to content

Ce contine lichidul de vaping fara nicotina?

Lichidul pentru tigara electronica fara nicotina reprezinta o optiune pentru toti cei care isi doresc sa se bucure de experientele oferite de vaping, insa fara a fi afectati

Gama noastra variata de e-lichide, in a caror formula nu se regăsește nicotina, este una cat se poate de variata, cu arome pentru toate preferintele si preturi foarte avantajoase.

Pentru ca ne dorim sa realizezi alegeri inspirate la noi elf bar pe site, bazate pe o informare corecta, iti explicam in randurile de mai jos care sunt ingredientele unui e-lichid pentru vapat fara nicotina, alaturi de alte informatii esentiale pentru comanda ta online:

1. Care este rolul lichidului pentru tigara electronica?

Tigara electronica functioneaza pe baza vaporizarii e-lichidului din tank, odata cu incalzirea atomizorului. Acest proces simplu permite producerea unei anumite cantitati de aburi (eng. vapes), ce poate varia semnificativ, in functie de formula lichidului utilizat.

Refacerea cantitatii optime de e-lichid este esentiala pentru o utilizare a tigarii electronice ce poate activa unele dintre cele mai tari experientele de vaping. Evident, acest beneficiu este conditionat si de modul in care tu te ocupi de curatarea tigarii electronice, insa poti afla mai multe despre intregul proces in acest articol de pe blog.

2. Care este beneficiul utilizarii unui e-lichid fara nicotina?

Ce contine lichidul de vaping fara nicotina? de pe e-potion.ro

Dependenta de nicotina, perceputa pe buna dreptate ca fiind sinonima cu obiceiul fumatului, reprezinta incapacitatea de a renunta la utilizarea acesteia, chiar si in conditiile in care starea de sanatate a utilizatorului poate fi una precara.

Este important sa stii ca fumatorii nu sunt dependenti de tigarile propriu-zise (poate doar la un anumit nivel asociat tabietului), ci de nicotina prezenta in tutunul utilizat. Acest alcaloid ce determina modificari semnificative la nivel cerebral, de aceea, renuntarea brusca determina: stari de anxietate, lipsa de concentrare, irascibilitate si, evident, dorinta arzatoare de a fuma.

In acest context, un lichid de tigara electronica fara nicotina iti permite sa te bucuri de experientele senzoriale complexe asociate vaping-ului, fara a te confrunta cu riscul de adictie. Device-ul tau produce aburi aromati, alesi in functie de propriile tale preferinte, evitand fara mari eforturi problema nicotinei, mai ales in cazul in care nu ai fumat niciodata.

De ce exista, atunci, e-lichide care contin nicotina? Deoarece pot reprezenta optiunea ideala pentru cei care isi doresc sa renunte la fumat si cauta solutii pentru tranzitie suportabila, astfel încât lupta cu renuntarea la nicotina sa se desfasoare progresiv. De aceea, fostii fumatori pot reduce gradual nivelul de nicotina din e-lichidul utilizat, pe masura ce organismul se reface.

3. Ce contine lichidul pentru vaping fara nicotina?

Formula clasica a e-lichidului fara nicotina include procente variate ale urmatoarelor substante: Glicerina Vegetala (VG), Propilen Glicol (PG), arome cu / fara aditivi.

3.1. Glicerina Vegetala (VG)

Acest ingredient constituie baza oricarui lichid pentru tigara electronica. Este o substanta inodora si incolora, de provenienta organica, obtinuta din majoritatea tipurilor de grasimi vegetale. VG-ul este un ingredient regasit adesea si in formulele produselor de ingrijire cosmetica, sau in cele ale anumitor produse alimentare.

Glicerina Vegetala (VG) este o substanta uleioasa si foarte vascoasa, actionand in formula unui e-lichid ca agent de ingroșare. Expusa la temperaturi ridicate, produce aburi, inhalarea acestora neprezentand riscuri pentru sanatate.

Cu cât ponderea de VG este mai ridicata, cu atat cantitatea de aburi produsa in timpul vaping-ului este mai mare. De aceea, e-lichidele cu un procent ridicat de VG sunt utilizate adesea de asa-numitii “cloud chasers”, cei care pot realiza forme interesante din aburii produsi.

3.2. Propilen Glicolul (PG)

Rolul acestui ingredient este de a potenta aroma lichidului pentru tigara electronica. Cu cat procentul de PG din formula produsului este mai ridicat, cu atat vaping-ul va genera aburi mai aromati, insa si un throat hit mai puternic. Spre deosebire de VG, Propilen Glicolul este un produs obtinut in laborator, fiind un alcool inodor, cu un gust usor dulce si sigur pentru consum.

La fel ca Glicerina Vegetala (VG), PG-ul are proprietati higroscopice, adica se poate transforma foarte usor in aburi, in urma expunerii la un anumit prag termic. Utilizat cu succes si in industria alimentara, stimuleaza capacitatea ingredientelor de a-si intensifica propriile arome, avand un rol asemanator si in cazul utilizarii sale in formula unui e-lichid.

Spre deosebire de VG, Propilen Glicolul este mult mai solubil. De aceea, asigura-te ca produsul pe care il alegi contine o pondere scazuta de PG, daca obiectivul tau este de a produce cantitati mari de aburi. De altfel, este recomandat sa citesti de fiecare data cu atentie ingredientele oricarui produs pentru vaping pe care il achizitionezi.

Daca iti faci propriul lichid pentru vapat, asigura-te ca achizitionezi de la noi cele doua ingrediente – VG si PG – in ponderile pe care tu le consideri relevante pentru nevoile tale. Descopera intreaga oferta de baze pe care ti-o punem la dispozitie si alege inspirat!

3.3. Aromele cu / fara aditivi

Cele mai bune arome asigura experiente senzoriale unice, construite in functie de propriile tale preferinte. Descopera pe site o gama variata de arome concentrate, cu note ce iti permit sa obtii un e-lichid personalizat, cu proprietati unice.

Iti punem la dispozitie sortimente ale unora dintre cele mai cunoscute branduri: e-Potion, Full moon, Dinner Lady, Flavor Madness, Halo, Nasty Jiuce si multe alte nume ce nu mai ai nevoie de nicio prezentare. Comanda-le acum online si construieste-ti propriul lichid pentru vaping fara nicotina, ce degaja cantitatea de aburi pe care ti-o dorești, in aromele tale preferate!

Alege inspirat lichidul pentru vaping fara nicotina, pe baza informatiilor descoperite in acest articol. Adauga in cosul tau de cumparaturi ingredientele necesare pentru realizarea unui e-lichid personalizat, construit in funcție de propriile preferinte. Te asteptam cu o gama variata de produse, alaturi de preturi si oferte pe care nu trebuie sa le ratezi!